11111

HALVA PRISET PÅ ALLA VÅRA HEMTJÄNSTER TACK VARE RUT-AVDRAGET. RING OSS PÅ: 08 410 00 414 SÅ BERÄTTAR VI MER

Skärgårdsstädning
Nu gör vi det igen! Efter stor efterfrågan och gedigen erfarenhet ger vi oss nu ut i skärgården och hjälper dig med diverser service och städtjänster.
Sommaren 2011 gör vi vår största storsatsning någonsin och kommer att erbjuda ALLA som bor ute i skärgården skärgårdstädning. Om det inte går någon färja så tar vi vår egna båt.
Då trycket kommer vara hårt under sommaren rekommenderar vi er att göra en intresseanmälan redan nu helt utan förpliktelser. Du deltar också automatiskt i en utlottning där ett hushåll vinner mat och hushållsnära tjänster värde 10.000 SEK.
Gör en intresseanmälan längst ner på sidan

Förutom det traditionella städtjänsterna som flyttstädning, byggstädning, hemstädning och kontorsstädning, erbjuder vi även Skärgårdsstädning och båtstädning. Om man inte kan ta sig ut till dig via färjan då tar vi vår städbåt hem till er.. Skärgårdsstädning
Vi utför proffisionell skärgårdstädningen. Vi tar oss ut till dig och erbjuder, engångsstädning, storsstädning, veckosstädning m.m . Du bestämmer vilken typ av tjänst som passar dig och vilken tid som passar dig bäst. Vi lämnar garantier på alla våra jobb.

. Mat & Fruk
Vi levererar mat och frukt direkt till dörren. Styrkan med oss är att vi inte är för stora eller för små. Vi kan fortfarande vara flexibla och kan hjälpa er med andra inköp också.

. Gräsklippning och trägårdsskötsel

En fin trägård ger en trivsamare miljö. Vi utför proffisionell trägårdsskötsel så att din trägård mår bra.

. Övrigt
Har du övriga önskemål så kan vi alltid hjälpa dig med detta. Om vi inte klarar av det så hittar vi någon som gör det. Allt för att du som kund ska få det så enkelt och bekvämt som möjligt.

Ring oss dygnet runt på tel: 0728435376 eller maila oss på: info@stadfirmavaxholm.se En del av AmericanStyle Norden AB