11111

Kontorsstädning Vaxholm
Vi urför kontorsstädningar i Vaxholm, och har lång erfarenhet av kontorsstädning och anpassar oss efter dina önskemål. Vi arbetar dagligen med hur vi kan effektivisera, förbättra och samtidigt värna om miljön.

Förutom det traditionella städtjänsterna som flyttstädning, byggstädning, hemstädning och kontorsstädning, erbjuder vi även Skärgårdsstädning och båtstädning. Om man inte kan ta sig ut till dig via färjan då tar vi vår städbåt hem till er.. Kontorsstädning
Många företag i Stockholm är inte nöjda med sin nuvarande städfirma. Oftast fungerar det bra i början men sedan minskar kvalitén. Den största skillnaden mellan oss och andra seriösa städbolag är att våra kunder är väldigt nöjda och stannar. Vi kan erbjuda en helt annan service då vi inte är för stora eller för små. Vi arbetar med checklistor och är ute hos våra kunder för att alltid säkerställa att kvalitén uppfylls

. Fruktleverans
Vi erbjuder bra och nyttig företagsfrukt med hög kvalité . Vi skräddarsy fruktkorgen efter dina önskemål och levererar den direkt till kontoret. Du bestämmer vilka dagar ni vill ha frukt och hur ofta ni önskar att få den.

. Mat på kontoret

För att ge din personal möjlighet att kunna handla mat på kontoret ser vi till att fylla kylskåpet och frysen med dryck och frysrätter. Antingen betalar er personal direkt eller skriver dom själva upp det dom tagit genom ett enkelt list system. Vi står för eventuella svin m.m. Vi kan även leverera färska frukost frallor.

. Miljö
Vi strävar efter att värna om miljön så mycket så möjligt detta kan vara allt ifrån att vi endast kör miljövänliga bilar och ordnar samtransporter för att minska på utsläppen. Vi ordnar så hanteringen av avfall och städprodukter är så miljövänligt som möjligt. Vi ser även till att arbetsmiljön är bra för våra anställda och erbjuder dem en hel del förmåner så som gymkort och massage. Vi ser även till att ge våra anställda marknadsmässig. Våra städare är kärnan i hela vår verksamhet och gör lite mer för att få dem att känna sig nöjda och motiverade.

Skicka en gratis offertförfrågan. Vi kommer att besvara er så snart vi kan.

Namn

Telefon

Storlek

Adress

E-post adress

Typ av tjänst

Fyll i er fråga


Ring oss dygnet runt på tel: 0728435376 eller maila oss på: info@stadfirmavaxholm.se En del av AmericanStyle Norden AB