11111

Lediga tjänster -->

Städfirman Vaxholm som är en del av Clean World Sverige AB har varit verksamma ute i Vaxholm i snart ett år. Vi växer snabbt ute på Vaxholm på grund utav att vi är väldigt flexibla och skräddarsyr våra lösningar efter kundens behov. Vi ser till att hålla bra priser och innovativa lösningar. Alla medarbetare i Vaxholm erhåller en bra grundlön plus bonus. Vi tycker alla ska få bonus oavsett om du arbetar med städning ute hos kunden eller på administrationen. Vi söker dom bästa, som är serviceinriktade och brinner för sitt arbete. Du kommer att kastas in i ett kreativt gäng där alla är med att påverka utvecklingen i Vaxholm.

Städledare & Områdeschef
Nu söker vi en städledare som kommer att arbeta med planering, kundmöten, kontrollera att städningarna alltid håller hög kvalitè samt utveckling av verksamheten.
Du kommer att arbeta med personalansvar samt kundansvar, du kommer även få vara ute och hjälpa till med hemstädningar m.m där det behövs förstärkning helt enkelt. Vi tror att du är kreativ av dig, problemlösare och gillar att ha många bollar i luften.
Viktigt är att du är ansvarsfull och kan bemöta både kunder och personal på ett väldigt proffisionellt sätt.
Tjänsten är till en början på Deltid men kan också utvecklas till heltid.


Skicka din ansökan till jobb@stadfirmavaxholm.se och märk ansökan: Städledare & Områdeschef

Hemservice
Inom hemservice är det viktigt att du har en fingertoppskänsla och är riktigt nogrann av dig. Du är hemma hos kunden och det gäller att du har oerhört stor respekt för kundens hem. Vi ställer höga krav på hemservice och du kommer blandannat få genomgå två olika intervjuer samt ge oss papper från belastningsregistret m.m .
Jobbet inom hemservice innebär, hemstädning, flyttstädning, gräsklippning m.m . Har du körkort är det ett plus men inget krav. Du måste även kunna kommunicera och förstå svenska samt vara serviceinriktigad. För övrigt är jobbet väldigt fridfullt, du erhåller en mängd förmåner från oss som arbetsgivare och bra redskap samt utbildning. Känner du att detta är något för dig är du välkommen med din ansökan redan idag.


Skicka din ansökan till jobb@stadfirmavaxholm.se och märk ansökan: Hemservice

Skärgårdsservice
Inom skärgårdsservice utgår vi från vårt kontor på Rindöhamn där vi har vår motorbåt och åker ut i skärgården med. Du som arbetar med skärgårdsservice bör ha erfarenhet av båtar och även ha tagit skäpparexamen. Det viktigt att du har en fingertoppskänsla och är riktigt nogrann av dig. Vi navigerar oss ute i skärgården med hjälp av Ipad och sjökort Det är viktigt att du brinner för service och kan hantera många bollar samtidigt. För övrigt är jobbet väldigt fridfullt, du erhåller en mängd förmåner från oss som arbetsgivare och bra redskap samt utbildning. Känner du att detta är något för dig är du välkommen med din ansökan redan idag.

Skicka din ansökan till jobb@stadfirmavaxholm.se och märk ansökan:Skärgårdsservice

Kundservice
Kundservicetjänsten kommer inom kort

Skicka din ansökan till jobb@stadfirmavaxholm.se och märk ansökan:KundserviceFörutom det traditionella städtjänsterna som flyttstädning, byggstädning, hemstädning och kontorsstädning. Vi erbjuder vi även Skärgårdsstädning och båtstädning. Om man inte kan ta sig ut till dig via färjan då tar vi vår städbåt hem till er.

Gör en snabbansökan och fyll i uppgifterna nedan.

Namn

Telefon

Adress

E-post adress

Typ av tjänst

Fyll i er fråga


Visste du att:
- Vaxholm (tidvis även stavat Waxholm) är en tätort (stad) i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län.
- Vaxholm är en centralort för den mellersta delen av Stockholms skärgård (Vaxholmsbåtarna)

Ring oss dygnet runt på tel: 0728435376 eller maila oss på: info@stadfirmavaxholm.se En del av AmericanStyle Norden AB